П`ятниця, 26.04.2024, 16:26
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Чапаєвські волейболістки знову найкращі
10:31
Чапаєвські волейболістки знову найкращі
26 січня у приміщенні міської гімназії відбулась першість району з волейболу серед жіночих команд сільських колективів фізичної культури.

У турнірі брали участь сім команд з Чапаєвки, Крупського, Коробівки, Піщаного, Гельмязова, Новодмитрівки і Вознесенського. Захід пройшов за підтримки Золотоніської районної організації Партії регіонів. На захід завітала заступник голови районної ради Валентина Ярош.
Згідно з жеребкуванням усі команди були розділені на дві підгрупи. У кожній грали по круговій системі. Минулорічні переможці – волейболістки Чапаєвки й Коробівки – опинилися у різних групах. Спочатку планувалося вести матчі короткими партіями – до 15 очок. Але перед самим початком турніру більшість представників команд відкритим голосуванням віддали перевагу грі до 25 очок. Це дало більше шансів спортсменам продемонструвати свої вміння. У них було достатньо часу на розминку й зміну ходу гри, тому учасники змагалися у вправності до вечора. 
Перші партії розпочалися спокійно. Спортсменки з Чапаєвки впевнено перемогли вознесенських волейболісток. Друга гра у першій підгрупі набула інтриги через новостворену волейбольну команду з Крупського. Чоловіча волейбольна збірна з Крупського – неодноразовий чемпіон району й області, жінки-спортсменки вперше брали участь у змаганнях. На перших хвилинах матчу проти збірної з Новодмитрівки відчувалася невпевненість й нерішучість у молодій команді. Але завдяки порадам спортивного інструкторанаставника Ігора Хомута та впевненості відомої у районі спортсменки Лесі Наумейко у другій половині гри збірна задавала тон. Дівчина додала зустрічі перцю й запалила енергією й спортивним духом всю свою команду. Одинадцять партій волейболу тривали до пізна. Цьогорічний матч вирізнявся гарячою й амбіційною грою між командами Чапаєвки, Крупського та Коробівки. Минулорічні переможці волейбольних змагань – чапаєвські гравці – цього разу зустрілися з добре тренованими у командній грі спортсменами з Коробівки й Крупського.
У першій підгрупі переможцями вийшли спортсмени Чапаєвки, у другій – Коробівки. У стикових іграх за третє місце боролися колективи з Крупського й Піщаного. Цього разу волейболістки Крупського гідно з упевненістю відстояли бронзу. Яскрава й бурхлива боротьба розгорілася за перші два призових місця. У першій партії рахунок ішов паралельно. Ніхто не здавався, ніхто не відступав. Кінець першого тайму закінчився з результатом 25:27 на користь Чапаєвки. У другій партії команди йшли рівно. Результат – 20:25. Чапаєвка вирвала перемогу й стала чемпіоном. Динамічні й захоплюючі партії супроводжувалися гучними вигуками та палкими оплесками вболівальників. Цього року сьомий гравець з усієї сили підтримував суперницький дух спортсменів. Проте, якими б завзятими не були супротивники, досвід і роками відточена професійна майстерність взяли гору. Свою силу і спритність у жіночому волейболі знову довела непереможна команда з Чапаєвки. Друге місце посіли спортсменки з Коробівки, бронзу забрали енергійні волейболістки з Крупського. Всі призери нагороджені грамотами райради та медалями, а спортсменки з Чапаєвки – кубком за перше місце. Стомлені, але щасливі вони вітали одне одного й фотографувалися у дружній обстановці.
Цього року значно підвищився рівень майстерності колективів. Відчутно, що команди наполегливо готувалися до першості: красиві паси, влучні удари й сильні подачі, – коментує змагання голова ФОК «Колос» Олександр Бут. – Відчувається дух азарту й жага перемоги. Сподіваємось, надалі турнір стане традиційним у районі, а учасники радуватимуть своєю майстерністю. Суддівство чітко й справедливо провели Дмитро Луганський, Володимир Шевченко та незмінний суддя багатьох змагань Іван Кириченко. Організатори дякують за надане приміщення й допомогу в проведенні змагань міському відділу освіти та особисто начальникові Ользі Строкань. Заступник голови районної ради Валентина Ярош із захопленням дивилась ці змагання і бажає всім учасницям спортивного азарту, здоров’я і нових перемог і щоб у наступному році жіночихкоманд було більше десятка.
Переглядів: 743 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz