Четвер, 25.04.2024, 10:11
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 14 » «Зорепад «Златокраю»
15:54
«Зорепад «Златокраю»

«Зорепад «Златокраю»

Нещодавно у Золотоніському районі на сцені районного будинку  дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний конкурс юних вокалістів «Зорепад», участь в якому взяли представники 28 шкіл Златокраю (55 номерів).

Творчі змагання, як завжди, проходили за трьома віковими категоріями й у номінації дуети й вокали. Більшість учасників, незважаючи на юний вік, можна назвати досвідченими співаками, адже їхні імена часто звучать як на сценах різних закладів культури, так і на сторінках районної газети.

Так,  перше  місце  серед  наймолодших  вокалістів  вирішили  присудити  вихованці  РБДЮТ Даринці Петренко, друге Насті Харченко  з Гладківщинського НВК, третє поділили – Даринка Моторна з Хрущівки  і Маринка Романенко з Піщаного.

У середній  групі співаків переможців було хоч відбавляй. Це і Катя Сало  з Коробівки,  яка  виборола  першість,  і  володарі трьох других місць – Настя Шеремет з Шабельників,  Станіслав  Кобзаренко  з  Софіївки  і  Вікторія Костюк  з  Бубнівської Слобідки.  І  знову ж  таки троє вокалістів, що посіли третє  місце:  Настя  Черниш  з  Плешканів,  Альбіна Поступака з Піщаного та  Ірина  Пуха,  вихованка  будинку  творчості. 

У старшій групі лідирували: Євгеній  Ануфрієв  із  Софіївського НВК (І  місце), Юлія  Куделя  з  Новодмитрівки  та  Інна  Бочко  з Деньгів (ІІ місце),  Лілія Федина з Подільського і Людмила Ткаченко з Хрущівки (ІІІ місце).

Євгенія Ануфрієва  члени журі  у  захваті  назвали «справжнім  відкриттям» конкурсу, а його виступ – приємним сюрпризом для всіх. 14-річний  хлопчина так  душевно  і  професійно  виконав  пісню «Мамо моя», що неабияк вразив і  журі,  й  глядачів.

– Який природний талант і вокал, який голосовий діапазон, дикція! – дивувалася досвідчений педагог із вокалу, методист РБДЮТ Надія Камша. І вона, й інші знавці  вокальної справи пов`язують  успіх  Євгенія ще й з тим, що у Софіївському НВК у цьому році з`явився  новий  вчитель музики і співів з Піщаного  Тамара  Опанасенко. До того ж юний соліст  доволі  артистичний  і  це,  безумовно,  діє на його користь.   

Щодо дуетів  і ансамблів,  то  ці  жанри  не  особливо популярні  у шкільних  колективах,  тому  на цьогорічному «Зорепаді» їх було по двоє  й усі дівочі.

Переможці  були  нагороджені  грамотами районних  відділу  освіти  і будинку творчості.


           


Переглядів: 797 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz