Вівторок, 23.04.2024, 23:52
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Золотоніська інноватика в освіті України
17:54
Золотоніська інноватика в освіті України

Золотоніська інноватика в освіті України

 

         Наприкінці жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва на Третій національній виставці-презентації  «Інноватика в освіті України», присвяченій ІІІ Всеукраїнському з’їзду працівників освіти України, організованій Міністерством освіти і науки України, молоді та спорту, Академією педагогічних наук України та компанією «Виставковий світ», було представлено 400 навчальних закладів із 25 регіонів України, державних органів управління освітою, післядипломних установ, науково-методичних центрів. Серед них і дошкільний навчальний заклад «Барвінок» с.Гельмязів, який очолює Галина Миколаївна Ступацька.

         Досвід цього дитячого садка полягає в успішному використанні проектних технологій «Я і інші люди», «Я і природа», «Я і вулиця», «Я і побут», «Я і моє здоров’я» у формуванні безпечної поведінки дітей старшого дошкільного віку і довкілля. Вихователі розробили різноманітні ігри, завдання, художні і фольклорні тексти, сценарії свят та дозвілля.

         Колектив ДНЗ «Барвінок» щиро дякує за матеріальну, методичну підтримку голові правління ВАТ «Русь», голові постійної комісії з питань освіти, культури, фізкультури і спорту Золотоніської районної ради VI скликання Сергію Петровичу Кир’яченку, начальнику відділу освіти Золотоніської райдержадміністрації Ларисі Іванівні Глобі, завідуючому районного методичного кабінету Андрію Юрійовичу Логінову,  методисту РМК Павліні Вікторівні  Удовенко, працівникам і науковцям  Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

         У рамках Національної виставки-презентації проводилась Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Формування світогляду учасників навчально-виховного процесу в умовах розвитку здорового освітнього середовища шляхом системної взаємодії державних та громадських інституцій», де поруч з лідерами Національної мережі шкіл сприяння здоровю був представлений  Драбівецький навчально-виховний комплекс. Як повідомила заступник  із наукової роботи Галина Іванівна Охріменко, цей загальноосвітній навчальний заклад із цього навчального року стає експериментальним закладом із теми «Розвиток креативності школярів у ході науково-дослідницької роботи в умовах школи сприяння здоров’ю» під керівництвом кандидата педагогічних наук Тетяни Костянтинівни Андрющенко.

         Освіта Золотоніщини поступово набуває інноваційного характеру, звідси увага до сучасних підручників, технічних засобів навчання, інноваційних технологій, виставок – презентацій, проектів, конкурсів, видавництв і засобів масової інформації, освітніх округів, що удосконалюють навчально-виховний процес, якість освітніх послуг.

Переглядів: 693 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz