Четвер, 25.04.2024, 21:03
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 26 » Золото добувають із землі, а знання – з книг
11:36
Золото добувають із землі, а знання – з книг

12 березня у приміщенні центральної районної дитячої бібліотеки відбувся конкурс «Найкращий читач України – 2013» серед учнів 6-7 класів. Участь у змаганнях взяли вісімнадцять школярів з 11 сіл району, які змагалися в ерудиції, глибоких знаннях та логіці. Перед початком змагань кожен з них здав почесному журі свої читацькі щоденники, які були заповнені назвами прочитаних останнім часом книг із зазначеними авторами.

До складу журі увійшли Діна Вовк, провідний методист Золотоніської ЦБС, Ніна Гринь, провідний бібліотекар дитячої бібліотеки та Ірина Марсакова, керівник районних семінарських занять шкільних бібліотекарів. Змагання проходило у два тури. В першому конкурсанти виконували письмові завдання. В нелегкому змаганні право продовжити боротьбу отримали п’ять учнів 6 класу й п’ять учнів 7 класу. 

У другому турі розумникам доводилося відповідати на літературні тестові запитання, брати участь у конкурсі «Відгадай письменника за підказкою» та різноманітних іграх – «Книгоманія», «Про кого йдеться», «Чорна скринька» тощо. За підсумками конкурсу цьогорічними переможцями стали Оксана Марченко з Богданів, учениця 7 класу, та учень 6 класу Пальмірської ЗОШ Ярослав Липа. Вони були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Організатори свята дякують за фінансову підтримку сільському голові Плешканів Миколі Левченку, генеральному директорові ТДВ «Пальмірацукор» Вікторові Павліченку та директору СТОВ «Прогрес» Василеві Лисенку.

Оксана Марченко:

– Мене навчила читати бабуся. Перші казки прочитала у шість років. З десяти років найулюбленіші жанри – історичні романи й повісті. Улюблена книга – «Роксолана» Павла Загребельного. У школі навчаюсь на відмінно. Дивлюся фільм «Роксолана. Величне століття», але книга набагато цікавіша. У майбутньому мрію стати перекладачем з англійської мови. Мені дуже подобаються давні традиції, культура і побут Старого Світу.

Ярослав Липа: 

– У моїй сім’ї всі люблять читати. До цього й мене привчили змалечку. Моя улюблена книга – «Пригоди Тома Сойєра» Марка Твена. Я взагалі віддаю перевагу пригодницькій літературі. У школі навчаюсь на відмінно. Крім читання маю ще одне хобі – футбол. Минулого року наша шкільна команда виборола перше місце у турнірі «Шкіряний м’яч». З минулого року захопився вивченням іспанської мови – мрію стати пе рекладачем.

Переглядів: 1081 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz