Вівторок, 23.04.2024, 23:54
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Знай наших!
16:33
Знай наших!

Знай наших!

7-9 жовтня у Тернополі проходила VІІІ спартакіада України з греко-римської боротьби серед юнаків 15-16 років, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл учасниками якої стали 90 борців з дванадцяти областей. Зокрема: Київської, Донецької, Харківської, Луганської, Миколаївської, Тернопільської та ін. Слід зазначити, що на змагання з`їхалися одні з найсильніших у своїх регіонах спортсмени, відомі своїми досягненнями. Команду Черкаської області представляли юні борці Золотоніської районної спортшколи, вихованці тренерів Миколи Кривоноса і Гагіка Алексаняна. Суперники нашим хлопцям дісталися сильні, але вже перші сутички показали – золотоніські борці можуть дати їм гідну відсіч! Це красномовно підтвердив і заключний результат змагань – ІІІ місце представників Златокраю у командному заліку. Більшість борців не залишилася без нагород і усі вони  принесли команді дорогоцінні бали. Перше місце у ваговій категорії до 38 кг у нелегкій боротьбі відвоював Юрій Мозговий, ІІ-і – Владислав Пилипенко (53 кг) і Валентин Скорик (73), ІІІ – Назар Хлопков і Ярослав Осіпенко, ІV – Едуард Петленко і Сергій Бульда (66).

                

У спортивному добірку наших борців ця перемога стала однією з найвагоміших за останній час. Це відзначив у розмові і метр греко-римської боротьби, директор спортшколи, заслужений тренер Микола Кривонос: «Успіхи наших вихованців – очевидні: це, перш за все, ряд перемог юної лучниці із Хвилівки Христини Хвиль, і поки що найкраща в області серед інших (змагання ще тривають) команда наших хлопчаків-футболістів, і ось, останнє досягнення юних борців у Тернополі. Хотілося б підтримати їх, розвивати їхнє вміння й надалі. Проте, як директор спортшколи,  назву ряд невідкладних питань, що потребують якнайшвидшого вирішення, бо гальмують роботу нашого закладу. Конче потрібні тренери з лучного спорту і боротьби, кожному треба дати хоч би по півставки, бо мені, як директору, важко суміщати тренерську і організаційну роботи. Приємно чути про перемоги борців, а якби тільки хто знав, як важко спорядити їх на змагання, адже комплект форми тільки для одного спортсмена – борцівське трико і борцівки (кросівки) коштують 200 і 300 гривень. Конче потрібні хоч би два дитячі луки, які коштують по 800 гривень. Для довідки: професійний лук для змагань на високому рівні батько Христини Хвиль купив їй за 1100 доларів, а одна стріла коштує 6 доларів. Де взяти такі гроші хлопчакам і дівчаткам з багатодітних сімей, в яких працює тільки батько і яких серед наших вихованців не один-два. Одним словом, потрібна фінансова допомога, тоді і перемог буде більше, і вагомішими вони будуть.

На фото: (зліва-направо) Едуард Петленко, Владислав Пилипенко, Сергій Бульда, Юрій Мозговий, Валентин Скорик, Назар Хлопков і Ярослав Осіпенко (сидить) з тренером Миколою Кривоносом.

Переглядів: 815 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz