П`ятниця, 19.04.2024, 15:53
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Жовтень » 13 » З повагою до людей похилого віку
13:41
З повагою до людей похилого віку

З повагою до людей похилого віку


  У загальноосвітніх навчальних закладах району було відзначено День людей похилого віку. Відділом освіти було завчасно сплановано районну акцію «Зігрійте серце подихом любові» та проведено наступні заходи: учнями та вчителями шкіл району у ці дні було відвідано ветеранів праці, ветеранів війни, вчителів–пенсіонерів. Їм вручені квіти, вітальні листівки, подарунки. Організовані Ярмарки «Дари осені». Проведені акції «Допоможи ближньому», «Милосердя», «Доземний уклін учителю». Учні та вчителі шкіл зібрали продукти харчування, одяг, взуття та передали людям похилого віку. Були оформлені виставки творчих робіт, силами педагогічних та учнівських колективів підготовані святкові концерти.

                 

         Активну участь у відзначенні Дня людей похилого віку прийняв Золотоніський районний будинок дитячої та юнацької творчості (директор Редька Л.В.). Учасники вокального гуртка Гельмязівського БДЮТ зустрілися з пенсіонерами-учасниками фольклорного колективу «Калина». Разом спілкувалися, співали, та слухали цікаві життєві історії. Діти з гуртка  «Господарочка» зустрілися з чудовою майстринею-пекарем, яка все життя пропрацювала на Гельмязівському хлібокомбінаті Валентиною Скороход. 

      Дуже тепла зустріч відбулася у Буб.–Слобідському НВК. Учасники гуртка «Патріот» зустрілися з остарбайтерами. Їхні  спогади дуже збентежили юні дитячі душі. Діти з гуртка "Чарівний світ бісеру" відвідали майстриню, вчительку-пенсіонерку Пальмірської ЗОШ   Єскіну Марію Олесандрівну.  Учасники Гельмязівської зразкової літературної студії підготували збірку поезій та прозових творів про видатних людей похилого віку – жителів с.Гельмязів. Гуртківці літературної студії «Вікторія» з Пальмірської ЗОШ склали збірочку з віршів про бабусь та дідусів. 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1782 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz