П`ятниця, 26.04.2024, 12:43
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 9 » Впевнено йдем до Всеукраїнських олімпіад з математики
17:59
Впевнено йдем до Всеукраїнських олімпіад з математики

Впевнено йдем до Всеукраїнських олімпіад з математики

 

         Вже стало доброю традицією в районі відзначати переможців ІІ етапу олімпіад з базових дисциплін на святі «Вірю в майбутнє, вірю в себе, вірю в Україну», а переможці та призери ІІІ етапу олімпіад одержують стипендію голови РДА та голови райради. Але досягти цього непросто. Це наполеглива і клопітка праця. Ні  в кого не викликає сумніву, що підготуватись до олімпіад із точних дисциплін учням сільської школи дуже важко, адже вони одержують однакові завдання, що й учні спеціалізованих шкіл, ліцеїв, гімназій обласного рівня. Тому в районі для підготовки учнів до олімпіад працює Школа інтелектуального резерву Золотоніщини, до якої ще у 2008 році були зараховані призери та  переможці олімпіад районного рівня. Їх було – 24. З кожним роком змінювалися учасники (слухачі) школи, одинадцятикласники закінчували школу, а шестикласники поповнювали їх ряди. Залишалися лише незмінними їх наставники – творчо працюючі вчителі математики, які проводять заняття з метою підготовки до олімпіад. Це Гуцало Н.І., вчитель математики Новодмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Іванча В.П. вчитель математики Зорівської ЗОШ,  Янович Т.Д., вчитель математики Привітняського НВК І-ІІ ст., Гриценко О.Г. вчитель Пальмірської ЗОШ І-ІІІ ст., Строкань Л.П. вчитель математики Домантівського НВК. Заняття проходять згідно плану, збираються учасники школи на виїздні заняття 2 рази на рік. Тільки за останній рік засідання проводилося в Каврайському НВК та  Зорівській ЗОШ І-ІІІ ст.

                

         Зазвичай,  наші заняття проходять на канікулах. А тому стараємось поряд із здобуттям знань, розв’язування цікавих задач ще й вивчати рідний край, бувати в школах, де є шкільні музеї. Особливо зворушливо і цікаво було слухачам школи у Богуславецькому НВК І-ІІІ ст. ім. М.Максимовича (25 жовтня 2011 р ). Адже це школа особлива, вона – відремонтована,  відповідає сучасним вимогам, а господарі – доброзичливі, і привітні. Тому і заняття проходили на одному диханні. Бо у класних кімнатах тепло і затишно. Проводили їх названі вище вчителі з великим задоволенням, бо працювали з творчими,  мислячими, небайдужими учнями. А ще більше задоволення отримали учні району, а їх було 26,  коли побували в музеї М.Максимовича, почули розповідь  вчителя методиста, вчителя історії та заступника директора з навчально-виховної роботи Москаленко Тетяни Миколаївни та учнів-екскурсоводів, своїх ровесників. Гмирі Анастасії - 9 кл., Лук’яненко Яни - 11 кл., Макаренко Ірини - 11 кл. та Головко Владислави - 10 кл.

Скільки нового дізнались, скільки всього переосмислили…Час пролетів дуже швидко. І знову щасливі і впевнені у свої сили учні, повертались шкільним автобусом до своїх домівок у Зорівку, Пальміру, Чапаєвку, Домантів, Новодмитрівку, Вознесенське та Гельмязів.

 А ми, дорослі, дивлячись на своїх вихованців, твердо впевнені, що майбутня еліта нації формується сьогодні.     


                  

 

 Керівник Школи інтелектуального резерву Золотоніщини О.І.Пономарьова

 

Переглядів: 1368 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz