Четвер, 25.04.2024, 01:58
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 9 » Володимир Клименко: діалог поколінь
17:49
Володимир Клименко: діалог поколінь

Володимир Клименко: діалог поколінь

    

       Днями в актовому залі Золотоніського технікуму ветеринарної медицини відбулася міськрайонна педагогічна конференція «Володимир Клименко: діалог поколінь», або так звані Клименкові педагогічні читання.

      Дані педчитання є унікальними в таких аспектах: по-перше, акцент зроблено на поєднання історичного практичного досвіду вчителів, які працювали у 50-90-х роках ХХ століття та останніх досягнень в інформаційно-комунікаційному просторі, з точки зору новітніх технологій; по-друге, у регіональному масштабі виокремлено шляхи, методи, які здатні реалізувати майбутнє нашої держави, інтелектуальний і культурно насичений соціум, по третє, дуже серйозно поставлено питання до творчості, що безпосередньо повязано із професійною діяльністю вчителя, вихователя, методиста, керівника гуртка, директора.

      Учасники педчитань вважають у необхідності проведення щорічних міськрайонних нарад-семінарів за участю ветеранів педагогічної праці, вчителів загальноосвітніх, працівників дошкільних та позашкільних закладів. Педагоги відмітили глибокі методичні підвалини, чітку організацію заходу, на якому були присутні рідні В.Ф.Клименка дружина  Марія Дмитрівна та син Валерій.

      На міськрайонній педагогічній  конференції вирішувалися такі питання, як;

- передовий педагогічний досвід, інноваційні технології в поглядах В.Ф.Клименка;

-  взаємодія сім’ї, школи, громадськості у вирішенні проблем навчання і виховання учнівської молоді в контексті  В.Ф.Клименка;

-  роль навчальних кабінетів, технічних засобів у наданні послуг якісної освіти. Вплив В.Ф.Клименка на розвязання цього питання;

- методика піонерської роботи у 60-80-х роках ХХ ст. В.Ф.Клименко організатор та наставник цікавих заходів;

-  В.Ф.Клименко – громадський діяч.

       Конференцію відкрив завідуючий РМК А.Ю. Логінов. Присутніх привітала начальник відділу освіти Золотоніської РДА Л.І.Глоба. Перед учасниками виступали ветерани педагогічної праці Р.М.Мотрич, О.А.Іскра, М.М.Милашенко, М.М.Аза, М.О.Вільна, М.Ф.Хоменко, О.І.Тищенко, Н.М.Кравченко, М.М.Кулініч, М.М.Нікогда, І.В.Малий, син В.Ф.Клименка  Валерій Володимирович.

      Матеріали конференції буде висвітлено у збірці. Все це дасть можливість зрозуміти роль В.Ф. Клименка у становленні та розвитку освіти району.  

Переглядів: 800 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz