Субота, 27.04.2024, 01:47
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Липень » 5 » Відпочивали весело, працювали дружно
17:58
Відпочивали весело, працювали дружно

Відпочивали весело, працювали дружно

Так уже склалося, що із словом «літо»  асоціюється слово «табір». Адже тут можна відпочити, оздоровитися, познайомитися і подружитися. У мальовничому селі Гельмязів з 28 травня по 15 червня на базі місцевої школи діяли чотири табори: відпочинку «Сонечко» для учнів 1 класів під керівництвом Людмили Грушко, «Юність» для учнів 2-4 класів, начальником якого була Алла Ткаченко, праці та відпочинку «Ровесник»(керівник Олена Сокирко). Не забули і про дітей з девіантною поведінкою- для них організували «Надію», якою опікувалася Ольга гусейнова.

         Були облаштовані затишні кімнати з денним перебуванням і з умовами для спокійного сну для першокласників у приміщенні дитячої установи «Барвінок». Учні табору «Юність» за допомогою своїх батьків,  які подбали про ліжка та розкладачки, облаштувалм кімнати для відпочинку. Видно було, що для дітей батьки готові зробити все.

         У перші дні учні ознайомилися із законами табору, розміщеними на шкільному стенді. З радістю кричали: «Привіт, літо-літечко!»

         Активними і відповідальними  були і вожаті – учні старших класів, зокрема 10-б: Даша Балабуха, Максим Брус, Олександр Кучеренко, Юрій Грушко, Ольга Пастушенко, Ліза Стронько. Розважальна програма включала ігри та різні конкурси. Діти старалися, бо хотілося бути скрізь першими.

         Учні старших класів відновлювали славні традиції своїх батьків: наполегливо працювали на шкільних ділянках під керівництвом класних керівників: 5-А – Ю.Л.Євтушевської, 5-Б - В.В.Кучеренко, 10-А- І.О.Лісової, 10-Б - О.І.Сокирко. Після праці на ділянках проводилися різні зустрічи: з бібліотекарем Н.І.Литвиненко, медсестрою В.І. Кот, психологом В.В. Твердюк. Екскурсія  на агрофірму Маяк» викликала море вражень. А на завершення відремонтували свої класні кімнати. Учні 5-Б класу  разом  з батьками і класними  керівниками ходили варити кашу до місцевого лісу.

         Оздоровлення було б неповноцінне без комплексного харчування. Відпочивальники «Юності» триразово харчувалися, школярі з «Ровесника», дякуючи спонсорам, також  мали можливість обідати у їдальні. 

Категорія: Мои новости | Переглядів: 702 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz