Четвер, 25.04.2024, 23:02
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Червень » 2 » У Новодмитрівці відзвітували активісти проекту учнівського самоврядування
17:17
У Новодмитрівці відзвітували активісти проекту учнівського самоврядування

30 травня у щойно капітально відремонтованій Новодмитрівській їдальні та актовому залі відбувся звіт учнів-лідерів Золотоніського району за пройдений рік.

Організація молодих лідерів розпочала свою роботу у вересні 2011 року. Найактивніші учні району мали можливість протягом року побувати у різних організаціях та установах району, поспілкуватися з високопосадовцями та керівниками різних служб та установ, задати їм питання. Гасло активістів – «Сьогодні лідер – завтра президент».

Щиру подяку юні лідери висловили директору районного будинку дитячої та юнацької творчості Ларисі Редьці та методисту районного методкабінету відділу освіти Валентині Денисенко.

Прикладом для наслідування стала для місцевих школярів керівник району Оксана Криницька, яка у 22 роки очолила велике господарство, а у 32 – райдержадміністрацію. Екскурсія в редакцію районної газети «Вісник Золотоніщини» посприяла відновленню газети «Лідер-times». Найбільше запам’ятались юним розумникам екскурсії у Верховну Раду та на кондитерську фабрику «Рошен».

Шкільні активісти не забували й про доброчинність – акції «Книжка під подушку», «Від серця до серця», зустрічі з вихованцями дитячих будинків супроводжували їх громадську діяльність. Як зазначила учениця Піщанської ЗОШ, замісник президента Піщанської організації лідерів «Сходинки», редактор районної газети «Лідер-times» Анастасія Мичка, у подальших планах – організація форуму лідерів Лівобережжя.

Лідери шкільних учнівських організацій прозвітували загалу про зроблене за рік.

По завершенню урочистостей учасники заходу переглянули епізод психологічного театру (Домантівського НВК), гра аматорів якого приємно здивувала майстерністю виконання акторських ролей.

Логічною крапкою свята стало нагородження лідерів, педагогічних колективів та лідерських активів шкіл грамотами від райдержадміністрації та відділу освіти. Почесні подяки за великий внесок у розвиток організації активісти вручили голові РДА Оксані Криницькій, голові райради Миколі Собченку та начальнику відділу освіти Ларисі Глобі.





Переглядів: 607 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz