П`ятниця, 26.04.2024, 18:22
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Квітень » 5 » У Деньгах відроджують благородний вид спорту та дарують вчителям ключі від квартири
10:16
У Деньгах відроджують благородний вид спорту та дарують вчителям ключі від квартири

У Деньгах відроджують благородний вид спорту та дарують вчителям ключі від квартири

На Золотоніщині другий рік поспіль діє комплексна програма «Учитель Золотоніщини». У рамках цього проекту молоді спеціалістів, які не мають власного місця проживання, забезпечують житлом. Цього року пощастило 18-річній уродженці села Богуславець Ан­тоніні Приходько, яка працює вихователькою в Денгівському НВК. Дівчина отримала однокімнатну квартиру.                                 

Привітати педагога з новосіллям, вручити квіти, подарунки та ключ від помешкання приїхали голова районної державної адміністрації Оксана Криницька, її перший заступник Микола Іщенко, голова районної ради Микола Собченко та начальник районного відділу освіти Лариса Глоба.

— Я неймовірно вдячна представникам влади за житло. Сьогодні мати власний дах над головою — мрія кожної молодої людини, — сказала схвильована господиня оселі.

Після цієї приємної події відбулося урочисте відкриття лучної секції у відремонтованому спортивному залі, при відкритті якого блакитну стрічку перерізали Оксана Криницька та Микола Собченко. Посприяла у ремонті приміщення школи сільський голова Ірини Величко, тому сьогодні всім бажаючим є, де розвивати навички стрільби.

Розвивається цей олімпійський вид спорту в Деньгах і завдяки Григорію Хвалю. Григорій Васильович — тренер районної дитячо-юнацької спортивної школи, майстер спорту СРСР, бронзовий призер всесоюзного турніру в Ужгороді 1986 р. Серед його вихованців талановита дівчина Христина Хвиль. Вона брала участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Минулого року захистила звання кандидата в майстри спорту.

Приємним сюрпризом для школярів став приїзд на відкриття спортзалу депутата районної ради, голови міськрайонної організації, заступника голови Черкаської обласної молодіжної організації «Молоді регіони» Андрія Романенка. Молодий політик не вперше підтримує спортивні ініціативи влади. Цього разу він подарував майбутнім спортсменам комплекти для гри в дартс, а Христині Хвиль вручив грошовий презент на купівлю лука.

— Рух — це життя. Розвивати спорт на селі — одне з моїх завдань. Сьогодні рідко знайдеш дитину, яка віддає перевагу спорту, а не безцільному гулянню. Я завжди підтримаю людей, які прагнуть вдосконалити себе і не бояться труднощів, — зауважив Андрій Анатолійович.

 

 

Переглядів: 666 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz