П`ятниця, 26.04.2024, 12:36
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 21 » Три дні творчості у Кіровограді, де перемогли наші дівчата
21:15
Три дні творчості у Кіровограді, де перемогли наші дівчата

Вихованці та працівники районного Центру технічної творчості та підприємництва  взяли участь у виїзному Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості. Сімнадцятий рік поспіль він проходить у Кіровограді. Команду Золотоніського районного центру технічної творчості склали: вихованка гуртка аплікації Марія Шандра, її керівник Ганна Сергіївна Дарій, вихованка гуртка мякої іграшки Аліна Федоренко, її керівник Олена Іванівна Шандра та методист ЦТТ Галина Василівна Войнова. Крім команд з багатьох міст України (до речі, тільки у номінації декоративно-прикладне мистецтво їх було 57), на фестиваль приїхали учасники з Португалії та Росії. У відбірковому турі керівники гуртків електронною поштою надіслали до оргкомітету візуальне зображення робіт. Народні ляльки, виконані х кукурудзяного листя та конопель, справили враження на фестиваль, тема якого «Я та мої друзі» і гасло – «А дружба є, була і буде!».

У номінації декоративно-прикладне мистецтво програма була насиченою та змістовною. На тренінг з комунікації у команді «червоних» одразу «засвітилася» Марія Шандра. У перший день відкрилася творча майстерня. Конкурсна програма тривала три з половиною години – це головна подія другого дня. Винагородою за всі переживання стала творча зустріч з родиною Кравченків у бібліотеці імені Чижевського: таких казкових ляльок, такої вишуканості у виготовленні ми ще не бачили! Далі всіх чекав художній музей, прогулянки містом, відпочинок у дендропарку.

Вразила пішохідна Палацова вулиця. Там учасники фестивалю сфотографувалися на згадку. Незабутні враження справили шоу-відкриття та закриття фестивалю, що проходили в Кіровоградській обласній філармонії. З хвилюванням та гордістю спостерігали за нагородженням дівчат – Марії Шандри та Аліни Федоренко – переможців.

Переглядів: 638 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz