П`ятниця, 29.03.2024, 00:26
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Стартувала Спартакіада школярів
18:06
Стартувала Спартакіада школярів

Стартувала Спартакіада школярів 

Відкриття Спартакіади відбулося 5 жовтня на районному стадіоні в урочистій обстановці, з підняттям державного прапора. Честь підняти прапор була надана представникам шкіл – призерів попередньої Спартакіади: Гладківщинського НВК, Піщанської та Гельмязівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Після відкриття відбулися змагання з легкоатлетичного чотириборства. Хлопчики й дівчатка 1998-1999 років народження з 30 шкіл району виборювали особисту та командну першість у комплексних змаганнях, куди входять біг на коротку (60 м) та довгу (800м і 1000 м) дистанції, метання  м’ячика на дальність та стрибок у довжину з розбігу.

Найкращі результати в особистому заліку продемонстрували:

 

юнаки 1998 р.н.

 

юнаки 1999 р.н.

1. Гриб Валентин (Софіївський НВК)

1. Кашлюк Станіслав (Крупський НВК)

2. Скляренко Едуард (Калениківський НВК)

2. Петренко Дмитро (Б-Слобідський НВК)

3.Опанасенко Вадим (Піщанська ЗОШ)

3. Лисенок Ярослав (Вознесенська ЗОШ)

4. Петренко Валерій (Гельмязівська ЗОШ)

4. Шамрицький Максим (Гельмязівська ЗОШ)

5. Скорик Богдан (Вознесенська ЗОШ)

5. Касімов Тарас (Богуславецький НВК)

 

 

 

дівчата 1998 р.н.

 

дівчата 1999 р.н.

1. Кузнєцова Наталія (Коробівський НВК)

1. Гетьман Діана (Піщанська ЗОШ)

2. Білостоцька Катерина (Н-Дмитрівська ЗОШ)

2. Роман Лариса (Зорівська ЗОШ)

3.Блоха Світлана (Піщанська ЗОШ)

3. Степаненко Ірина (Богуславецький НВК)

4. Чернюк Дар’я  (Гельмязівська ЗОШ)

4. Дмитренко Оксана (Дмитрівський НВК)

5. Перепада Олександра (Чапаєвська ЗОШ)

5. Швидка Каріна (Калениківський НВК)

 

 

 

У загальнокомандному заліку перше місце завоювали юні спортсмени Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (учитель – Шевченко О.В., директор – Харина К.В.), на другому місці команда Гельмязівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (учитель – Петренко О.В., директор – Денисенко О.В., третя - збірна КовтунівськогоНВК (учитель – Павлюченко А.В., директор Малий І.В.). У першій десятці команд також Калениківський НВК, Коробівський НВК, Шабельниківський НВК, Новодмитрівська ЗОШ, Богуславецький НВК, Дмитрівський НВК, Б-Слобідський НВК.

12 жовтня у м.Золотоноші відбулися змагання з легкоатлетичного кросу. У них взяли участь понад 100 учасників з 26-ти загальноосвітніх закладів. Юнаки змагалися на дистанції 1000 м, а дівчата бігали 800-метрівку.

Найкращі результати в особистому заліку показали Коваленко Ілона і Титаренко Каріна (Гладківщинський НВК), Походенко Дмитро і Скачко Анжела (Калениківський НВК) та Рогуль Андрій (Софіївський НВК)

У загальнокомандному заліку перше місце завоювали юні спортсмени Гладківщинського НВК (учитель Литовченко С.М., директор – Коваленко М.В.), на другому місці команда Гельмязівської ЗОШ (учитель – Голуб О.А., директор – Денисенко О.В., на третьому - збірна Калениківського НВК (учитель Хакімов В.Н., директор – Маслюченко Т.М.). До кращої десятки попали також Шабельниківський НВК, Софіївський НВК, Новодмитрівська ЗОШ, Ковтунівський НВК, Деньгівський НВК, каврайський НВК та Чапаєвська ЗОШ.

19 жовтня у шахово-шашковому клубі районного будинку культури пройшла першість з шахів і шашок. У змаганнях з шахів узяли участь 25 шкіл району, з шахів – 22.

В особистому заліку в шахах серед юнаків перемогу розділили Вадим Пузь (Гельмязівська ЗОШ) і Михайло Петренко (Софіївський НВК) серед дівчат кращий результат показала Хвиль Христина (Деньгівський НВК). У шашках в індивідуальному заліку серед юнаків сильнішим також був гельмязівець – Микола Пастернак, а у дівчат – Марина Циганник (Коробівський НВК).

Найкращі командні результати показали в цей день деньгівські спортсмени. Вони перемогли у обох видах програми. У змаганнях з шахів вони набрали 7 очок з 10 можливих, а з шашок – 7,5. До трійки сильніших команд серед шахістів увійшли збірні Кропивнянської СШ і Пальмірської ЗОШ. Серед шашкістів другими стали учні Привітненського НВК третя – команда Ковтунівського НВК

22 жовтня учнівська збірна району з легкоатлетичного чотириборства у складі Валентин Гриб, Станіслав Кашлюк, Наталія Кузнєцова, Діана Гетьман взяла  участь у обласних змаганнях в м.Черкаси

 


Переглядів: 848 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz