Середа, 24.04.2024, 14:17
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Вересень » 4 » Першовересень разом із владою
13:30
Першовересень разом із владою

Першовересень разом із владою

Перше вересня у Золотоніському районі пройшло по-особливому святково, урочисто, зворушливо і по-домашньому тепло.

            До кожного загальноосвітнього навчального закладу завітали гості, представники місцевої та районної влади, депутати районної ради, керівники сільськогосподарських підприємств. Вони підготували для 312 першокласників, які вперше вирушають у цікаву захоплюючу подорож по Країні Знань, подарунки: набір канцелярського приладдя.

            Фінансування освітніх закладів Золотоніщини здійснюється згідно державних нормативів своєчасно і в повній мірі. Щорічно додатково залучаються кошти у сумі 2,5 млн. грн., проводяться капітальні ремонти в середньому на 800 тис. грн., за рахунок районного бюджету надаються 2-3 квартири педагогічним працівникам.

            Голова районної державної адміністрації Оксана Юріївна Криницька та голова районної ради Микола Георгійович Собченко особливу увагу приділяють комп’ютеризації, енергозбереженню, енергоефективності, встановленню системи терморегуляції.

            Проблеми сільської школи були і залишаються найголовнішими для сільської громади та районної влади. Наприклад, найвіддаленіший в районі Богданівський навчально-виховний комплекс отримав від сільської ради матеріальну допомогу у сумі 5 000 грн., новенькі двері при вході у шкільне приміщення, оновлений дитячий ігровий майданчик для 54 школярів.

            Коробівський навчально-виховний комплекс до початку навчального року провів капітальний поточний ремонт. Оновленими сучасними виглядають класи, коридори, актовий зал. А шкільне подвір’я облюбували казкові лелеки, великі квіткові кошики з лози. Про все з гордістю розповідали учні цього навчального закладу заступнику голови обласної державної адміністрації Тетяні Федорівні Прітченко, яка першого вересня завітала на шкільне свято «Школа зустрічає нас».

            Цього дня п’ятеро першокласників разом із своєю вчителькою Оксаною Миколаївною Коломієць були в центрі уваги. Для них співали пісні, проводили конкурси і вікторини, жартувала кумедна пані Шапокляк… Щоб маленькі школярі прагнули до вищих висот не тільки в навчанні, але й у спорті, старшокласники подарували великі м’ячі.

            Веселий дзвоник в руках Дар’ї Телятник та Владислава Кравченка покликав усіх на Перший урок.


Переглядів: 712 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz