Четвер, 25.04.2024, 19:40
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Листопад » 21 » "Ліга творчості» не відпочиває навіть у позаурочний час
17:56
"Ліга творчості» не відпочиває навіть у позаурочний час

Учнівське самоврядування позашкілля «Ліга творчості» не відпочиває навіть у позаурочний час, оскільки готується до різноманітних виступів, один з яких пройшов нещодавно у Золотоніському районному Будинку культури.

Захід розпочався з гімну «Лідера». Претендентів на таку гру цьогоріч було аж п’ятнаднадцять.

Членам журі заступнику Золотоніської райдержадміністрації Світлані Хвиль, начальнику районного відділу освіти Ларисі Глобі, директору Золотоніського будинку дитячої та юнацької творчості Ларисі Редьці, головному спеціалісту відділу у справах молоді та спорту Золотоніської райдержадміністрації  Володимиру Поліщуку, начальнику міськрайонного управління юстиції Лілії Соколовій, методисту відділу освіти Валентині Денисенко, заступнику Черкаського молодіжного ресурсного центру Аліні Курдюк та кореспонденту районної газети «Вісник Золотоніщини» Марині Білецькій довелося довго роздумувати, перш ніж обрати з-поміж 15 авангардних колективів абсолютного лідера.

Усі старалися творчо представити команду, пояснити її назву і виголосити девіз, а головне розкрити тему  «Права дитини» і при цьому використати увесь свій артистичний арсенал, утиснувшись у тісні часові рамки.

На святковий настрій вдалося налаштувати аудиторію на старті заходу невгамовним домантівчанам з серйозною назвою «Право», які виступили  у цікавих костюмами у формі випускників ВНЗ з квадратними академічними капелюхами. Порадував присутніх девіз «Тримаймось разом, щоб не здуло» команди «Кульбабки» з Богуславецького НВК та виступ команди Коробівського НВК «Фортуна», яка «тим допомагає, хто прагне і перемагає».

Другий тур з назвою «Cоціальна реклама» розчулив чи не кожного у залі, адже більшість команд звернулася до теми абортів. А потім був третій тур – «Кліп лідер», учасники якого під обрану пісню продемонстрували сюжетну картинку.

Не дивлячись на втому, усі учасники та присутні у залі з нетерпінням чекали результатів від вельмишановного журі. Отож, перше місце другий рік поспіль посідає команда Кропивнянської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст., отримавши кубок «Ніка», почесне друге – розділили учасники від Пальмірської та Гельмязівської ЗОШ і нарешті бронзову нагороду  розділили дві команди-учасники – коробівчани та чапаєвці, яким вручили грамоти.

Ніхто не залишився без уваги – всім учасникам  вручили грамоти за участь.

                                          

Переглядів: 727 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz