Вівторок, 16.04.2024, 19:23
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 20 » «Крок назустріч»
12:58
«Крок назустріч»

                                                           «Крок назустріч»

У Золотоніському районі на сьогодні проживає 68 дітей-інвалідів шкільного віку. Переважно всі вони навчаються разом з іншими дітьми, охоплені гуртковою роботою, при потребі – відвідують індивідуальні заняття. Керівництво району постійно опікується проблемами та життєвими ситуаціями таких дітей.

Нещодавно, з нагоди міжнародного дня інвалідів у Гельмязівському районному будинку дитячої та юнацької творчості провели щорічний фестиваль для школярів із вадами здоров’я «Крок назустріч».

Захід відбувся у вигляді фантастичного плавання Країною Дитинства. Дітки розказували вірші, демонстрували свої таланти, змагалися у конкурсах, залюбки грали у шахи і дартс, побували на майстер-класі з бісероплетіння, який провела Валентина Воропай та її учениця Аліна Виговська.

У перервах між конкурсами розважали публіку чудовими піснями вихованці зразкового ансамблю «Зорепад» (керівник Надія Камша) та театрального гуртка «Вибрики» Гельмязівського РБДЮТ.  Голова журі – заступник голови Золотоніської райдержадміністрації  Світлана Хвиль зазначила, що такі зустрічі проводяться для того, щоб усі побачили, які ці дітки творчі, обдаровані талантами. Їхні батьки мають ще більші серця, віддають більше уваги, тепла і любові, ніж тата і мами звичайних дітей. Вона побажала усім здоров’я, добра і терпіння.

Гарно виступали і виграли призи Діана Чмир із Дмитрівки; Вікторія Арабська з Домантового; Юля Аліворська, Маша Братчик, Женя Коробочка, Віта Гетьман та Іра Липка з Гельмязова; Саша Курочкін (вразив майстерною грою на акордеоні) та Аліна Бульченко із Зорівки, Заріна Касіч та Вікторія Токар із Гладківщини, Владислав Івженко із Богуславця, Володимир Стеблина із Шабельників, Родіон Царенко та Вадим Дерев’янко з Піщоного, Каріна Мельніченко та Марина Гвоздь із Крупського, Вадим Ламтєв із Чапаєвки, Сергій Андрейко з Хрущівки. Без подарунків не залишилась жодна дитина.

                                   

A за допомогу у проведенні фестивалю, солодкі призи та м’які іграшки організатори вдячні райдержадміністрації, за підвіз дітей – сільським головам, а також директорам та колективам шкіл району за активну участь у акції «Іграшка для друга», адже учні шкіл району не пожаліли віддати свої іграшки у подарунок дітям-інвалідам.

Переглядів: 821 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz