Четвер, 25.04.2024, 14:03
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 26 » Районний семінар молодих вчителів англійської мов
11:15
Районний семінар молодих вчителів англійської мов

Районний семінар молодих вчителів англійської мови з проблеми: «Використання ІКТ на уроках англійської мови як засіб підвищення якості навчальних досягнень учнів» пройшов у Драбівецькому навчально-виховному комплексі, який з 1997 року бере участь в Міжнародному проекті «Європейська мережа шкіл сприяння здоров’ю» . Освітній заклад визначено експериментальним майданчиком, діяльність якого полягає в формуванні позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, культуру здоров’я, валеологічний світогляд.


У процесі створення школи нового типу відбулися значні зміни зовнішнього виду закладу. Створено нові навчальні кабінети, фітобар, масажний кабінет, працює тренажерний зал, парти для дітей, хворих на церебральний параліч – стоячі парти.

Директор школи Тетяна Єрємєєва, заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Охріменко запевнили: ми виходимо з того, що учням і вчителям має бути затишно й комфортно в школі, адже від цього залежить психологічний стан і працездатність. Кожен клас має своє завдання, кінцевий результат якого – знання і здоровя.


На відкритому уроці «Узагальнення та систематизація знань за темами «Професія» та «Одяг» молодий учитель англійської мови Олександр Анатолійович Баранник використав інформаційні технології.


Щоб зберегти високу працездатність протягом уроку, проводив фізкультхвилинки для заспокоєння нервової системи школярів, для зняття нервового і розумового напруження використовував музику (музикотерапію) та аромотерапію.


Молоді вчителі з цікавістю ознайомилися з прийомами оздоровлення, які поєдналися з сучасними технологіями навчання.


Завідувач РМК Андрій Юрійович Логінов підсумував роботу семінара словами одного з відомих філософів "Щаслива людина, чи ні залежить від того, що вона сама за цього приводу думає".

Переглядів: 676 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz