Четвер, 28.03.2024, 21:18
Увага змінилась адреса електронної скриньки osvita_zol_rayon@ukr.net
      Відділ освіти Золотоніської РДА          
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Методична вітальня вчителів-краєзнавців
13:26
Методична вітальня вчителів-краєзнавців

10 квітня методична вітальня вчителів-краєзнавців району «Від історії малої Батьківщини – до історії всієї країни», яка присвячена 90-річчю заснування Золотоніського району, 60-річчю утворення Черкаської області, 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, відбулася у читальному залі районної бібліотеки.


Цей захід покликаний підтримати патріотичний рух, започаткований учасниками Шостої науково-краєзнавчої конференції «Черкащина в контексті історії України» (18.05.2011 року). Відкрили вітальню завідуючий методичним кабінетом відділу освіти Андрій Юрійович Логінов. У своєму виступі він окреслив історію краєзнавства Золотоніського району.


У вітальному слові першого заступника голови Золотоніської РДА Олександра Івановича Пузєєва присутні почули про нові напрямки роботи з патріотичного та громадянського виховання учнівської молоді.


З увагою і розумінням був сприйнятий виступ «Розвиток благодійності на Середньому Подніпров’ї» кандидата історичних наук, доцента кафедри педагогіки і початкового навчання Інституту педагогіки і психології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, члена Національної спілки журналістів України Тетяни Миколаївни Курінної.



Своїм досвідом роботи з організації музейної педагогіки поділилася директор Каврайського НВК ім. Г.С. Сковороди Людмила Леонідівна Різник.


З краєзнавчими матеріалами кандидата історичних наук Черкаського національно університету ім. Б. Хмельницького слухачів вітальні ознайомила вчитель історії та суспільствознавства Чапаєвської ЗОШ ім. Г.П. Берези Раїса Михайлівна Дорош.


Директор краєзнавчого музею с. Домантово Віктор Федорович Почепцов розповів про практику збору та публікування краєзнавчого матеріалу.


З досвіду краєзнавчої роботи вчителя історії Коробівського НВК Олександра Андрійовича Кирка дізналися про роботу з архівними документами часів Другої Світової війни.

З інформацією про районний конкурс «Велич подвигу, що не підвладна часу» серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх закладів району виступила методист Оксана Петрівна Вощук.


Методична вітальня вчителів-краєзнавців висвітлила проблеми та досягнення в краєзнавчій роботі на Золотоніщині. У планах вітальні зустріч з науковцями, працівниками музеїв, вчителями, слухачами Малої академії наук України Черкаського територіального відділення.

Переглядів: 1279 | Додав: osvita_zol_rayon | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
www.mon.gov.ua
www.pedpresa.com
Погода
Погода
Корзина
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Пошук
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz